0495/20 59 37

Over mij

10 jaar geleden schreef ik me samen met een vriendin in voor een avondcursus basis naaien.
Al snel hadden we de smaak te pakken en werden al onze vrije uurtjes besteed aan het maken van allerlei creaties. Toen ik een paar jaar geleden, door zware rugproblemen, mijn job als bouwkundig tekenaar moest opgeven wou ik niet bij de pakken blijven neer zitten. Ik volgde een basiscursus retouches in Roeselare en een jaar later schreef ik me in voor de jaaropleiding retoucheur van kledij.

Na het behalen van mijn diploma vormde ik een deel van mijn huis om tot atelier en omkleedruimte. En zo startte ik mijn zaak Needle-B in bijberoep. In februari 2018 heb ik dan ook beslist om dit full time te gaan doen.

De persoonlijke aanpak en het kunnen aanpassen van de kledij naar de wensen van mijn klanten geeft een enorme voldoening.

Daarnaast maakte ik ook al vaak allerlei gepersonaliseerde artikelen. Uit deze hobby is dan mijn tweede project geboren namelijk het bedrukken van textiel met flex of flock. Hier kan je zelf een artikel meebrengen die je graag zou willen laten personaliseren. In het atelier kunnen de kleuren en de tekst/figuur besproken worden. Sinds kort kunnen ook artikelen met vinyl gepersonaliseerd worden.Het atelier is open op afspraak op 0495/ 20 59 37. Bij aankomst mag u aanbellen aan de poort. Je kunt dan via de poort binnen gaan in het atelier (na de poort, tweede deur rechts).

Er wordt getracht om de herstellingen op een paar dagen tijd af te werken. Afhankelijk van de aard van de retouche daar alles heel nauwkeurig afgewerkt wordt.

Hopelijk tot binnenkort in mijn atelier Needle-B!

Groetjes.

Bieke